11 beste perks om te unlocken in The Division Boomstick

11 beste perks om te unlocken in The Division Boomstick

Perks zijn misschien niet zo opwindend als het vinden van een blauw pistool in The Division, maar ze kunnen een aanzienlijk verschil maken tussen de capaciteiten van uw agent of u helpen om snel op te komen als normaal. Perks zijn passieve vaardigheden en ze beïnvloeden je karakter automatisch.

U ontgrendelt perks door de kredieten te verdienen die u krijgt door missies te voltooien voor een van de drie vleugels in de basis van de operaties; Medische, Veiligheid en Techniek, evenals kantmissies en ontmoetingen. Er zijn meer dan 10 voordelen voor elke vleugel, waardoor u genoeg kunt kiezen uit. Sommigen zijn meteen een beetje vuilnis (betere energiestaven) en sommige zijn het best overgelaten tot een beetje later in het spel als je meer geld hebt om te profiteren. Hier zijn de 11 die volgens ons het belangrijkst zijn om u te versterken door uw vroege wedstrijd.

Ten eerste, je wilt eerst alle drie de vleugels van de basis openen, maar begin met de Security Wing omdat …

Perk: Ervaren Agent
Security Wing Upgrade – Situatie Kamer
Kosten: Geen, het is uw eerste upgrade.
Dit moet uw eerste prioriteit zijn. Voltooi de eerste Security-missie en je zal een 10 procent verhoging opheffen voor alle ervaringen die je hier vandaan krijgt. Dat is een geweldige manier om het spel te starten.

Perk: Credit
Medische Wing Upgrade – Counseling
Kosten – 200
Een goedkoop voordeel dat de credits verhoogt met 10 procent. Zeer handig voor het opvullen van je spaarpot. Die paars geweren komen niet gratis, je weet het.

Perk: Incendiary Bullets / Speciale Ammo
Security Wing Upgrade – Guard Posts
Kosten: 200
Dit is goedkoop en ontgrendelt twee voordelen die een beetje meer umph geven aan je gevecht. Brandende kogels verhogen de brandschade op deze ammunitie met 10 seconden. Speciale Ammo stelt u in staat om gratis uurlicht en explosieve kogels van de Guard Post in de Veiligheidsvleugel te verzamelen. Sla ze op voor ontmoetingen met de baas.

Perk: Inventaris
Tech Wing Upgrade – Control Room
Kosten: Geen, eerste upgrade.
Verhoogt de voorraad met 10 slots. Dat betekent dat je niet hoeft te stoppen met de rommel in je rugzak die je zo vaak niet nodig hebt.

Perk: Intel Discovery
Security Wing Upgrade – Canine Unit
Kosten: 200
Zodra u een zendingsmissie of een ontmoeting in een zone hebt voltooid, wordt alle onontdekte intelligentie op de kaart geopenbaard. Dit is geweldig om te hoovering tot al die extra XP in de locatie. Het gaat allemaal omhoog en zorgt ervoor dat je sneller raakt.

Perk: Shooting Range
Security Wing Upgrade – schietbereik
Kosten: 200
Dit ontgrendelt twee talenten in uw inventaris. Stoppende kracht is een bijzondere favoriet, waardoor de hoofdschade op onderdrukt vijanden met 25 procent wordt verhoogd. De andere ontgrendeling is Desperate Time, wat de blinde brand nauwkeurigheid met 20 procent verhoogt als u een lage gezondheid hebt. Het is meer een wanhopige maatregel om eerlijk te zijn.

Perk: Dark Zone Funds
Tech Wing Upgrade – Recharge Center
Kosten: 200
Dit is een goedkope upgrade en een van de meest bruikbare, begraven onderaan de lijst. Het verhoogt alle Donker Zone-fondsen die met 10 procent zijn gevonden, om u te helpen meer lucratieve beloningen te halen uit de PvP Dark Zone-kaart.

Perk: Division Tech Materials / Engineer
Tech Wing upgrade – Division Tech
Kosten: 1000
Dit is duur maar ontgrendelt twee voordelen die samenwerken, dus het wordt het beste bewaard tot later in het spel als je comfortabel bent geworden rond het maken van creaties. Divisie Tech Materials stelt u in staat om één keer per uur elektronica in de Tech Wing automatisch te verzamelen. Die elektronica worden dan gebruikt voor het vervaardigen.

Met de Engineer Perk kunt u Tech-crafting materialen gebruiken en omzetten in andere materialen in het ambachtsstation. Zeer handig als u een bepaald materiaal ontbreekt voor een andere ambachtelijke upgrade

Perk: Gevaarlijke Materialen
Tech Wing Upgrade – Communicatie
Kosten – 500
Dit geeft u een extra sleuf in uw Dark Zone inventaris. U vindt de equivalente perk in de Security Wing (Dark Zone Ops) en in de Medical Wing (Decontaminatie Unit).

Perk: Advanced Weaponry / Grenades
Security Wing Upgrade – Armory
Kosten – 500
Dit ontgrendelt twee voordelen. Granaten geven u een extra granaat slot – altijd handig. Advanced Weaponry ontgrendelt de leverancier van geavanceerde wapens in de beveiligingsvleugel. Waarschijnlijk het beste om dit op te slaan tot later in het spel, omdat je veel geld nodig hebt voor die geavanceerde wapens.

Perk: Medkits
Medische Wing Upgrade – Intensive Care, Pediatric Care
Kosten: respectievelijk 400 en 200
Als u de aard van de spelers bent die regelmatig bloeden, wilt u deze voordelen ontgrendelen, die u zowel een extra slot voor mediketten geven.