Beste beginners stuntstep kopen

Beste beginners stuntstep kopen

Stuntsteps zijn zo populair geworden dat steeds meer jonge rijders een Stuntstep willen die ze kunnen uitproberen in plaats van een opvouwbare Stuntstep, maar wat is de beste beginners stuntstep?

Meer informatie om stuntsteps te kopen

Hoewel de vraag is gegroeid, is er een gebrek aan keuze voor beginnende stuntsteppers. We krijgen vaak vragen zoals de beste stuntstep voor mijn vierjarige? En in werkelijkheid was er de afgelopen jaren nauwelijks keus in goede stuntsteppen.

Ja, je kunt de JD Bug-klassieker krijgen die tot nu toe nog steeds een goede keuze is voor jonge renners. Omdat dit model opvouwbaar is, is het echter geen stuntstep voor het uitproberen van trucs.

Daarom hebben we vorig jaar enige tijd besteed aan het vermelden van onze merken dat we een degelijke stuntstep nodig hebben die geschikt is voor de jonge Stuntsteprijder. In 2014 zagen we twee nieuwe modellen de straat op vanuit twee verschillende bekende en gerenommeerde merken.

Slamm gaf hun Slamm Tantrum vrij en Grit bracht de Grit Atom uit. Beide modellen zouden geschikt moeten zijn voor kleinere stuntautopedrijders. De Slamm Tantrum was een paar jaar terug beschikbaar, maar ze stopten de productie om het weer terug te brengen, gelukkig !!

Dus wat is het verschil tussen de twee opties:

BARS

Tantrum – Korter voor jonge rijders op 500 mm. Vanaf het dek waar de rijder tot de bovenkant van de stangen staat, zou de hoogte ongeveer 66 cm of 26 inch zijn. De breedte is 430 mm.

Atom – korter voor jonge renners op 500 mm. Vanaf het dek waar de rijder rechtop staat, zou de hoogte ongeveer 66 cm of 26 inches zijn. De breedte is 460 mm.

Dus de staafhoogte is voor beide modellen hetzelfde, maar de Atom heeft 30 mm extra in de breedte.

DECKS

Woedeaanval – breedte 107 mm of 4.2 “en lengte 477 mm of 18.8”.

Atom – Breedte 100 mm of 4 “en lengte 500 mm of 19.7”.

WIELEN

Tantrum- 100 mm 88a Nylon kern.

Atoom 100 85A Nylon Core.

Dus de Atom heeft een iets zachter wiel dat sneller slijt, maar meer grip op de grond zal hebben.

BREKEN

Tantrum veerrem.

Atom Super Coil Veerrem.

Ze hebben allebei hetzelfde type pauze, wat zeer gemakkelijk is voor jonge rijders om op te duwen en te stoppen.

GEWICHT

Tantrum 4.1kg

Atoom 3,3 kg

Atoom is lichter in gewicht en dit helpt als de rijder probeert trucjes te leren bij het optillen van de Stuntstep van de grond of het voltooien van sprongen in een skatepark. Hoewel zwaarder dan het Atoom, is de Tantrum nog steeds lichter dan het volgende model van Slamm – de Rage Urban.

Al met al hebben beide modellen alles in huis voor een Stuntstep voor beginners en ik denk dat het kan komen door een persoonlijke keuze in de graphics en kleuren.