Call of Duty Modern Warfare 3 De feiten en geruchten

Call of Duty: Modern Warfare 3 De feiten en geruchten

Er is heel wat Call of Duty Modern Warfare 3 nieuws via de officiële als onofficiële kanalen naar buiten gebracht. Hieronder vindt je een overzicht van al het nieuws. Wij zullen deze pagina up-to-date houden met het laatste nieuws over Call of Duty: Modern Warfare 3. Laten we eerst beginnen met de officiële nieuws:

Officiële nieuws over Call of Duty: Modern Warfare 3
Er is eigenlijk weinig nieuws dat Activision over Call of Duty: Modern Warfare 3 heeft vrijgegeven. Ze hebben het bestaan van Call of Duty: Modern Warfare 3 alleen nu officeel bevestigd en ze hebben 4 teaser trailers van Call of Duty: Modern Warfare 3 online gezet. De teaser trailers laten de 4 belangrijkste plaatsen van Call of Duty: Modern Warfare 3 zien; New York, Londen, Berlijn en Parijs. Helaas bevatten de teasers geen ingame beelden daar moeten we dus nog op wachten. Ik hoop dat we nog voor de E3 (7-9 juni) wat gameplay beelden te zien krijgen.

Onofficiële nieuws over Call of Duty: Modern Warfare 3
Via de officiële kanalen is er dus tot op heden nog bar weinig naar buiten gebracht, maar via de gamewebsite Kotaku is een berg met nieuws over Call of Duty Modern Warfare 3 bekend gemaakt. Kotaku heeft alle informatie als screenshots, audio, verhaallijn etc van verschillende bronnen verzameld en online gezet. Het is dus belangrijk om te weten dat tot op heden Activision nog niet heeft aangegeven of het nieuws juist is.

Laten we eerst beginnen met de releasedatum van Call of Duty: Modern Warfare 3, want deze zal volgens Kotaku 8 november 2011 zijn wat ongeveer hetzelfde is als de releasedatum van MW1 & MW2. Het verhaal van de campaign mode zal verder gaan waar het in Call of Duty Modern Warfare 3 stopte en zal al je vragen die je n.a.v. MW1 en MW2 had beantwoorden. MW3 zal ongeveer 15 missies bevatten en de eerste missie zal beginnen in Manhattan waar een invasie door de Russen plaatsvindt. De laatste missie van MW3 zal in Dubai zijn. Het goede nieuws is dat de ongelofelijk vette AC-130 weer terug is in de game en dat er ook een tank moet worden “bestuurd”.

Plaatsen die voorkomen in Call of Duty: Modern Warfare 3

Dharmasala, India
New York, New York
A plane transporting the president of Russia
A town in Sierra Leone
London, England
Mogadishu, Somalia
Hamburg, Germany
Paris, France
Prague, Czech Republic
A castle in the Czech mountains
Berlin, Germany
The Kremlin in Moscow, Russia
Dubai, United Arab Emirates
Washington. D.C.
De reden dat men Call of Duty: Modern Warfare 3 zal kopen is natuurlijk om de multiplayer mode. Gelukkig zijn hiervan ook wat geruchten naar buiten gekomen. De multiplayer mode van MW3 zal 20 mappen bevatten of deze allemaal direct bij release beschikbaar zullen zijn of naderhand via DLC worden aangeboden is nog niet bekend.

Multiplayer mappen van MW3

Alpha
Alps
Bootleg
Bravo
Brooklyn
Carbon
Coast
Dome
Exchange
Hardhat
Interchange
Lambeth
Meteora
Mogadishu
Paris
Plaza 2
Radar
Seatown
Underground
Village
Naast de “normale” multiplayer mode zal er ook weer een Special Ops mode zijn. Deze Special Ops mode zal twee speltypes Survival en Mission hebben. De Mission zal vergelijkbaar zijn zoals in MW2 waar je dus missies online met een maat kan voltooien. De Survival mode is nieuw en hierin moet je steeds een horde vijanden met steeds een hogere skill afmaken. De Special Ops mode met de speltypes Survival en Mission zal de volgende mappen bevatten.

Survival

Carbon
Dome
Radar
Seatown
Village
Mission

Civilian Rescue
Flood the Market
Invisible Threat
Little Bro’s
Out of Africa
No Fly Zone
Wing Man
Call of Duty: Modern Warfare 3 Leaked Images And Audio

 

Call of Duty: Modern Warfare 3 Leaked Screenshots