RedBull geeft de Samsung S9 plus vleugels

RedBull geeft de Samsung S9 plus vleugels

Natuurlijk wil jij wel de nieuwste mobiele telefoon. De ene versie lijkt pas net op de markt te zijn als de opvolger alweer is aangekondigd. Op het moment is de samsung Galaxy S9 een hot item. Maar hoe kom je nou voor een redelijke prijs aan zo’n mobiele telefoon? Één manier is via een abonnement. Zo’n abonnement kun je afsluiten bij een winkel als GSMsale. Maar hoe gaat zo’n abonnement nou echt in zijn werk? Je wilt immers het goedkoopste abonnement en toch de nieuwste telefoon. Lees verder en wie weet zijn wij wel in staat je hier iets meer over te vertellen.

Telefoon

Één van de belangrijkste aspecten van je abonnement is misschien wel je mobiele telefoon. Heeft deze genoeg opslagruimte? Voldoet de camera aan jouw wensen? Wat is de kwaliteit van het beeldscherm? Zal het geluid niet te blikkerig zijn? En kun je al je apps en bestanden er wel op kwijt of zit je na een maand of twee al constant tegen je limiet aan? Dit zijn allemaal dingen die je jezelf af moet vragen voor je een mobiele telefoon kiest. Daarbij moet een mobiel natuurlijk ook nog degelijk kunnen bellen. Dat is immers nog steeds één van de belangrijkste redenen van het hebben van een mobiel.

Het Abonnement Zelf

De aflossing van de toestel zit meestal inbegrepen in de prijs die je maandelijks voor je abonnement betaalt. Kijk daarom goed naar hoeveel van de prijs naar die aflossing gaat. Misschien valt daar wel op te besparen. Daarnaast kijk je natuurlijk naar wat een abonnement verder allemaal nog biedt. Zonder de juiste functies en data kun je immers niet veel met je gloednieuwe mobiele telefoon. Hoeveel internet data heb je nou werkelijk nodig? Als je veel op de Wifi zit heb je minder nodig dan wanneer je veel op internet zit buiten de Wifi om. Internet is met al die apps die internet data gebruiken tegenwoordig vaak nog belangrijker dan bellen en daarom moet je je internetgebruik en dus ook je benodigde internetbundel niet onderschatten. Uiteraard let je er ook op om voldoende belminuten te hebben. En wil je graag gratis kunnen SMS-en? Of doe je dat bijna nooit en vindt je het prima als dat enkele SMS-je op zijn tijd van je belminuten af gaat?

Lengte van het Contract

Naast de inhoudt van het abonnement moet je ook letten op de lengte van het contract dat je tekent. Meestal sluit je voor een bepaalde tijd een abonnement af. Meestal, en dan vooral de eerste keer, sluit je een abonnement voor 2 jaar af. Vooral als je er een toestel bij neemt kom je hier eigenlijk altijd wel aan. Mocht je mobiel na twee jaar (of langer) nog prima voldoen, dan kun je altijd nog kiezen voor een goedkoper SIM-Only jaarabonnement of een abonnement waarbij je per maand kunt betalen.

Let dus goed op als je de nieuwste Samsung Galaxy S9 of andere nieuwe Smartphone wilt. Kijk goed rond en weeg je opties af voor je besluit een abonnement af te sluiten. Verzeker van dat jouw abonnement de goedkoopste optie is.

(foto: Flickr)